WONINGONTRUIMING

Bij Emmaus Perspectief werken we met mensen welke weer een doel in het leven zoeken, zich nuttig willen voelen en iets willen bereiken. Structuur het gevoel van voldoening, nieuwe dingen leren, doen we dagelijks zowel in onze winkels als buiten onze veilige hoeve. 

WAAROM EEN WONINGONTRUIMING?

Een woningontruiming kan om verschillende redenen nodig zijn. Na overlijden bijvoorbeeld of omdat je gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren. Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een inboedel opruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. Je draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaak en sloop werkzaamheden. Wil je helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan ook voor om ons in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming. Een woning ontruiming kan dus op verschillende manieren of redenen. 

PERSOONLIJKE AANPAK

Voordat je de sleutels van een huurwoning inlevert vindt in de meeste gevallen een inspectieronde plaats. De verhuurder stelt bepaalde eisen aan de oplevering waaraan moet worden voldaan. Naast dat de woning leeg moet zijn, dien je het pand ook schoon achter te laten. Emmaus is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmaakdiensten en een woning ontruimen kunnen we je, indien gewenst, ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden, zoals het verwijderen van vloeren of het behang. Niet alleen voor een woningontruiming kun je bij ons terecht, ook voor dit soort kleine klusjes zijn wij graag jouw partner.

DUURZAAMHEID EN SOCIALE IMPACT

Door te kiezen voor woningontruimingen met Emmaus Perspectief heb je niet alleen een zorgeloze oplevering van de woning, maar ondersteun je ook direct onze missie. De opbrengsten uit onze dienstverlening helpen ons in het creëren van opvangplekken voor daklozen en bij onze strijd tegen armoede. 

Kies voor Emmaus Perspectief voor een veegschoon met een persoonlijke touch en maatschappelijke impact. De spullen die u niet meer hoeft kunnen we misschien wel een tweede kans geven. Net als vele van onze bewoners ook een tweede kans verdienen.

nl_NLNederlands