VRIJWILLIGERSWERK

Vrijwilligers zijn de parels binnen Emmaus Perspectief

Zonder vrijwilligers zijn wij nergens! Enthousiaste mensen die ons werk een warm hart toedragen, mensen die een zinvolle dagbesteding zoeken of mensen die een steentje willen bijdragen aan de circulaire economie; Kom ons helpen!

Wij hebben altijd mensen nodig! Bij Emmaus Perspectief ben je niet zomaar een vrijwilliger. Je helpt mee aan onze missie om dak -en thuislozen weer een kans te geven in de maatschappij.  Jouw hulp en inzet betekenen dus meer dan een leuk baantje, jij kunt met jou inzet het leven van een ander totaal veranderen!

Als vrijwilliger wordt je onderdeel van de gemeenschap! Je eet lekker mee tijdens de lunch en komt in contact met bewoners en collega vrijwilligers waarvan sommige onze missie al meer dan 10 jaar steunen. We vragen niet alleen jou inzet maar hebben ook oog voor jou ” rugzakje”, doelen en eventuele berperkingen. En bieden je graag een plaats waar je jezelf kunt zijn.

Emmaus Perspectief is er voor en door mensen uit alle lagen van de bevolking soms met een rugzakje en soms met veel bagage om ons te helpen bij de complexere zaken welke bij het besturen van de stichting aanbod komen.

Toch zijn we bij Emmaus Perspectief allemaal gelijk en iedereen is welkom. Vrijwilliger zijn bij Emmaus betekent kennis maken met andere mensen, helpen onze dak en thuislozen opvang draaiende te houden, projecten en mensen steunen die het moeilijk hebben, veel gezelligheid en iets om naar uit te kijken. Daarnaast helpen vrijwilligers elkaar zo zien we dat een gepensioneerde leraar een laag geletterde vrijwilliger helpt bij het invullen van zijn formulieren en een andere vrijwilliger samen met een ligt autistische vrijwilliger gaat winkelen omdat hij alleen niet durft.

Uiteindelijk zijn we vrijwilliger bij Emmaus Perspectief om anderen en/of onszelf te helpen en een zinvolle besteding aan onze tijd te geven. Momenteel bestaat de groep uit ca. 40 vrijwilligers met eenieder een taak naar vermogen.

MOMENTEEL ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR:

CHAUFFEURS OPHAAL

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

CONTROLEUR INNAME GOEDEREN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

VRIJWILLIGERS HORECA & KEUKEN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

KASSA EN WINKEL MEDEWERKER

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

GROENVOORZIENING

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

KLUSJES MAN

Uren: ...

Werkzaamheden:

...

VRAGEN, OF INTERESSE IN EEN VACATURE?

Neem dan contact met ons op!

nl_NLNederlands