OPSCHONEN TUINEN

Bij Emmaus Perspectief beperken we ons niet tot kringloop of woningen, maar ook aan het verzorgen van de buitenruimte. Onze tuin opschoningsservice biedt je de mogelijkheid om op een duurzame manier en met sociale impact jou tuin of buitenruimte op orde te brengen. 

WAAR ZORGEN WIJ VOOR

Voordat we aan de slag gaan, luisteren we graag naar je wensen en ideeën voor de tuin. Of je nu droomt van een weelderige bloementuin, een praktische moestuin of een onderhoudsarme buitenruimte, we passen onze dienstverlening aan op jouw behoeften.

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR JOUW TUIN

 • Verwijderen van Tuinafval
  Wij zorgen ervoor dat alle tuinafval, zoals bladeren, takken en ander organisch materiaal, grondig wordt verwijderd. Je tuin wordt opgeruimd en klaargemaakt voor een frisse start.
 • Snoeien, Frezen en omspitten:
  We snoeien en trimmen planten, struiken en bomen op uw aanwijzingen. We Frezen wortelstronken en kunnen je tuin verder omspitten.
 • Onkruidverwijdering:
  We verwijderen onkruid, zowel in tuinen, opritten en bedrijfsterreinen om te voorkomen dat het jouw buitenruimte overneemt en misschien wel te zorgen voor een gezonde groei van je favoriete planten.
 • Terras:
  We verwijderen je oude terras, oprit, tuinhuis of bestrating en voeren deze zo nodig af. 

DUURZAAMHEID EN SOCIALE IMPACT

Kiezen voor onze tuin opschoningsdienst betekent niet alleen genieten van een opgeruimde en verzorgde tuin, maar het ondersteunt ook direct onze maatschappelijke missie. De opbrengsten dragen bij aan het creëren van opvangplekken voor daklozen en het bestrijden van armoede.

Laat Emmaus Perspectief zorg dragen voor je tuin, met dezelfde toewijding waarmee we woningen bouwen. Samen creëren we niet alleen buitenruimtes, maar ook kansen voor een positieve impact op onze samenleving.

 

nl_NLNederlands