AANVRAAG GRATIS KLUSSEN EN SPULLEN

SAMEN VOOR ELKAAR

Bij Emmaus Perspectief geloven we in gemeenschapshulp en ondersteuning. Als u zich in een situatie bevindt waarin u hulp nodig heeft bij klussen of spullen nodig heeft en het budget beperkt is, staan we voor u klaar. Wij bieden u de mogelijkheid om hulp aan te vragen, zodat we samen een positieve impact kunnen maken.

HOE WERKT HET?

Op deze pagina kunt u eenvoudig een aanvraag indienen voor gratis kluswerk. Of het nu gaat om kleine reparaties, onderhoudstaken of andere klussen in huis, wij willen u graag helpen. Ook kunt u een aanvraag doen voor spullen, we zijn altijd afhankelijk van wat we binnen krijgen, en de tijd en mensen die we beschikbaar hebben, we kunnen helaas niet iedereen helpen, maar zullen altijd ons best doen.  

INVULFORMULIER

Hulpverleners die namens een persoon een aanvraag willen indienen, vinden op deze pagina een formulier om in te vullen. We waarderen uw inzet om anderen te helpen en streven ernaar om de aanvraag zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken.

Samen bouwen we aan een ondersteunende gemeenschap waarin iedereen kan profiteren van een helpende hand. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het aanvraagformulier en laten we samen werken aan een betere toekomst.

MOET INGEVULD WORDEN DOOR HULPVERLENER

nl_NLNederlands